Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Dokter, waarom huilt Nenuco?

Pien (7 jaar) gaat een nieuwe Nenuco pop testen. Nenuco kent zij al, het is een pop met een lekker zacht lijfje, kaal koppie (maar met strikje) en de pop is niet zo groot, dus goed vast te houden door jonge kinderen. Deze variant heet ‘Dokter, waarom huilt Nenuco?’. Kortom, de pop is ziek en moet verzorgd worden. Dat komt goed uit, want dat kan Pien heel goed.
Met afstandsbediening
De pop krijgt van Pien de naam Rosie en Rosie is niet lekker. Ze huilt. Op de afstandsbediening gaat het knopje knipperen van het flesje, de spuit, pleisters, bloedrukmeter en thermometer. Oei, wat huilt de baby hard, maar Pien blijft rustig. Het lichtje op de afstandsbediening brandt bij de pleisters. Daadkrachtig pakt tester Pien de pleisters, ze plakt er één op en drukt dan op het knopje van de afstandsbediening. Gelukkig, pop Rosie is weer rustig. Maar dat duurt niet lang, want ze huilt alweer hartverscheurend. Ze wil nu een fles. Dus, fles in het mondje en na een druk op de afstandsbediening stopt ze weer. Fijn, rust! Rosie huilt wel erg vaak en best hard maar Pien blijft rustig en gaat maar door met verzorgen en de diagnose stellen. Een kleine poppenmoeder is ze. Toch, is ze het huilen op een gegeven moment ook zat maar ook daar is iets op gevonden, de ‘off’ knop. Nu kan ze gewoon met pop Rosie spelen en knuffelen. Er kan dan zelfs muziek uit de Nenuco pop komen, kwestie van op het knopje op de afstandsbediening drukken. Dat is gezellig!


In haar bedje
Bij ‘Dokter, waarom huilt Nenuco?’ is ook een (ziekenhuis)bedje geleverd waar de pop op kan liggen als ze wordt behandeld. Er zitten handige laadjes in om de spulletjes in op te ruimen. Aan de zijkant van de hoofdsteun is zelfs een haakje om de hartslagmeter aan op te hangen. Kortom, heel compleet. Pien laat in de video op YouTube Gaaf voor Kinderen (klik hier) zien hoe deze Nenuco pop werkt. Haar conclusie: Gaaf voor Kinderen!

 

De Nenuco set is te koop bij de speelgoedwinkel of via Bol.com.

Wil jij deze Nenuco-pop ook graag troosten en met haar spelen?