Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Ik ga op reis… en ik neem mee: mijn dino!

 

alt

Het is vakantietijd en dat is genieten. Ik ben net terug van een paar dagen logeren bij opa en oma. Mijn koffertje heb ik altijd zo gepakt.

Ik heb een te gekke dierenkoffer: een dinosaurus P-Rex, van Cuties and Pals. Hartstikke hip en heel handig want de buitenkant is van hard materiaal. Mijn trolley kan dus wel tegen een stootje, als ik ga vliegen… en dat ga ik in de herfstvakantie weer doen. Maar nu neem ik eerst mijn bijpassende rugzak (ook met een harde buitenkant) mee op reis naar Frankrijk.

De kinderrugzak en de trolley zijn een leuk setje. Ik schreef al eerder over deze kekke kinderkoffer maar nu het echt vakantie is gebruik ik mijn Cuties and Pals heel vaak.

Er past heel veel in en ik maak er echt de blits mee. Van een kinderkoffer word ik gewoon al blij, maar nu in de vorm van een Dino is het helemaal gaaf. Er zijn trouwens veel verschillende dieren om mee op reis te nemen. Mijn zusje wil bijvoorbeeld graag het lieveheersbeestje. Op koffertjes.com zie je alle modellen en kun je vinden waar de verkooppunten zijn.