Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Pratende baby

Na een hele dag jureren voor de nominaties van Speelgoed van het Jaar 2014 kwam mijn moeder blij maar moe thuis. Ze mag er dan nog niet zo heel veel over zeggen, maar ik zag gewoon aan haar dat ze leuk speelgoed had getest. Vanaf begin september kon ik ook zien waar zij allemaal mee heeft gespeeld. Op www.speelgoedvanhetjaar.nl staan alle genomineerde producten per leeftijdscategorie. En je kunt nu stemmen. Dat heb ik meteen gedaan. Jij ook?

Leuke pop

Ik val als een blok voor de Little Love - Praat met mij Baby van VTech (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 4 & 5 jaar). Daarom ben ik ook zo blij als een klein kind (dat ben ik ook, haha) als ik de babypop mag testen. Ze ziet er leuk uit met haar roze kleding en blauwe ogen. Al in de verpakking kan ik op haar slabbetje drukken en begint de Little Love (ik noem haar Tina) te praten. Als Tina uit de verpakking is gaan we eerst een boekje lezen. Heus! Er zitten drie boekjes in de verpakking en ik begin met het boekje Dieren. Samen kunnen we zo veel woordjes leren uit de babyleesboekjes. Tina zegt: “Mama lees jij eerst, dan kan ik je nazeggen”. Dus ik begin met kip, hond, koe. Mijn babypop praat mij voorzichtig na. We lachen samen. Dat is gaaf!

Poppenmama

Dan is het tijd om mijn lieve baby de fles te geven. Ze heeft een roze fles (en een roze fopspeen). Ze drinkt haar hele fles leeg als we samen op de bank zitten. Het rode strikje op haar hoofd geeft af en toe licht. Dan zegt Tina opeens “Mama jij bent lief!” Ahhh. Daar word ik blij van. Samen zingen we een liedje. Deze babypop kan echt veel! Ze kent wel 80 lieve zinnetjes en het leuke, hoemeer wij samen praten, des te beter Tina gaat praten. Met haar voel ik mij een echte poppenmama. www.vtechnl.com 

 

 

 

 

 

Leuk om te weten… de jury van Speelgoed van het Jaar 2014 zegt dit over Little Love - Praat met mij Baby: “Een pop om te knuffelen en mee te leren tegelijkertijd. De babypop stimuleert kinderen om verhaaltjes voor te lezen d.m.v. plaatjes. Ook kunnen ze hun eigen verhaaltjes verzinnen. Verschillende knopjes geven verschillende effecten. Een pop met grote interactieve speelwaarde.”