Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Zeemeerminnen Koninkrijk

Het Pinypon winkelcentrum heb ik al op mijn kamer staan sinds het genomineerd was voor Speelgoed van het Jaar 2012. Ik was als drie jarig meisje tijdens de prijsuitreiking van die verkiezing niet weg te krijgen bij die leuke gekleurde poppetjes. Ik kon mijn geluk ook niet op toen ik het reusachtige pakket mee naar huis kreeg en mocht houden. Uren, dagen heb ik met mijn Pinypons gespeeld, de dames hebben wat gewinkeld. En ik heb de Pinypon poppetjes heel vaak van kapsel doen veranderen, het gezicht gedraaid (aan beide zijden is een gezichtje te vinden) of andere beentjes gegeven. Handtas in de hand, strikje in het haar. Je kunt eindeloos variëren en dat vind ik ook zo gaaf aan Pinypon. Stiekem vind ik het ook tof dat mijn naam ‘Pien’ is verwerkt in dit speelgoed.

Zeemeerminnen

Later kreeg ik van Sinterklaas nog het Pinypon sneeuwhuis waar een echte ijsbaan bij zit. Te gek. Samen met mijn vriendinnen ging ik met deze speelset aan de slag. Op mijn verjaardag kreeg ik vaak losse Pinypons, ook een jongen! En nu… sinds de zomervakantie zie ik op tv een nieuwe speelset… of eigenlijk twee. Het Pinypon Kasteel en Pinypon Koninkrijk. Ik ben dol op zeemeerminnen en daarom ben ik zo blij dat Gaaf voor Kinderen deze set mag uittesten. Er wordt één zeemeermin bijgeleverd, plus een diertje. Ik heb een roze dolfijntje (met glitters!) en een zeemeermin. Haar witte staart is ook voorzien van glitters. De set is echt schitterend (letterlijk) en niet al te groot. Dat is in mijn geval wel prettig, want al die Pinypons passen bijna niet meer op mijn speeltafel. Het Pinypon Koninkrijk kun je verbinden met het Sprookjeskasteel. Nu laat ik mijn zeemeermin van de glijbaan glijden en slaapt zij achter een koraalgordijn. Er zit ook een kaptafel bij waar de Pinypon zeemeermin zich mooi kan maken, maar het is ook een handig juwelendoosje om alle accessoires in te bewaren.

 

 

Ook gaaf: op de website www.Pinypon.es/nl kun je heel veel spelletjes spelen, zoals puzzelen of games uit het pretpark en de camper. Zet wel je muziek aan, want die is echt heel vrolijk.

Gaaf voor Kinderen maakte online zelf een poppetje. Heel grappig. Dit online Pinypon popje kun je naar je mailadres sturen.