Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

SpongeBob in het water

Al heel wat uurtjes heeft de 7-jarige dochter in het bad gezeten met de Robo Fish en later ook met de Robo Mermaid. Je weet het vast wel, die leuke figuren die bij aanraking met water gaan zwemmen. Ze zijn overigens niet alleen leuk in bad, maar ook in het zwembad of in een kom water. Kinderen kunnen spelen met de vissen, zeemeerminnen en er zijn ook schildpadden (Robo Turtles). En nu is er nu ook een heuse Robo SpongeBob. En laat zoonlief nou net fan zijn van deze grappige sponsman.
Robo SpongeBob
Robo SpongeBob is een nieuwe speelkameraad in het water en op het droge voor kinderen. Wij testen de Robo SpongeBob playset waarin niet alleen die leuke sponsman Robo SpongeBob zit maar ook een aquarium, twee roze kwallen en een ananashuisje om een eigen SpongeBob Squarepants onderwaterwereld te creëren. Gaaf!
Wat deze Robo SpongeBob anders maakt dan de andere ‘Robo’s’ is dat het sponsmannetje niet alleen zwemt in het water, maar ook danst! Hoe hilarisch is dat. Het werkt heel makkelijk. Om hem te laten zwemmen, zet je hem met de armen naar beneden in het water. Om hem te laten dansen doe je bijvoorbeeld zijn linkerhand omhoog en de rechter omlaag en zet je hem in het water. Met zijn rechterhand omhoog en linker naar beneden danst hij in de andere richting! Wil je Robo SpongeBob in het water vooruit laten bewegen, doe je allebei zijn armen naar achteren. Om hem juist achteruit te laten glijden, zet je allebei zijn armen naar voren.

Om de batterij te sparen schakelt Robo SpongeBob na vier minuten in het water automatisch uit. Wil je hem vervolgens weer laten bewegen, dan haal je hem vijf seconden uit het water, schud je hem droog en plaats je hem weer terug. Om met de sponsman op het droge te spelen haal je hem uit het water en droog je hem vervolgens goed af met een zachte, schone handdoek.