Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Pief, paf, poef…

Mijn moeder houdt er eigenlijk helemaal niet van… van speelgoed waar je mee kunt schieten. Toch mocht ik met een vriendje het nieuwe schietspul van speelgoeduitgever Big On Toy Innovation (BOTI) uittesten. Dit voorjaar zal de Zing Air een hype worden, denk ik. Het is een compleet assortiment handraketten, bogen en katapults. Zin om buiten te spelen, maar het regent pijpenstelen? Je kunt er ook binnen mee spelen.

Zo blijkt als ik de Pop Shotz Double Shotz uitprobeer. Dubbel zoveel ballen, pijlen en raketten betekent dubbel zoveel plezier! De Pop Shotz Double Shotz bevat 6 doelwit blikjes en 2 Pop Shotz Blasters met elk 6 gummiepijlen. Oefen alleen of daag je vrienden uit voor een duel! Geschikt voor zowel binnen als buiten. Mama wordt nu al gek van ons geschiet, dus rennen we naar buiten om lekker verder te spelen.

Ook gaaf

De Sky Ripperz, genomineerd voor de Toy of the year USA, is een handzame raketlanceerder, die je raket afvuurt met een duizelingwekkend bereik van 75 meter.  Of wat te denken van de Zing Shot Launcher, een revolutionaire katapult, waarmee je de bijgeleverde RedX ballen over een afstand van 10 meter kunt afvuren! Zing Shot is totaal veilig in gebruik en werkt alleen met de drie bijgeleverde ballen. Ook tof in de collectie, lijkt mij de Zing Air Zip Bak Bow: een kleine, handige boog met beweegbare armen, die krachtig openklappen om je object tot wel 35 meter ver te schieten.

Met de twee verschillende pijlen kies je hoe je jouw doelwit wilt raken. En de ZCurve Boog is een grotere boog die je eenvoudig kunt bedienen. Je hoeft niet heel sterk te zijn om tot wel 35 meter ver te kunnen schieten! www.bot-i.com