Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Spider-Man is terug…

Heb jij THE AMAZING SPIDER-MAN 2 al gezien? Wow, echt gaaf. Stoer en spannend tegelijk. Maar ook als je deze nieuwe film niet hebt gezien (omdat die misschien te eng is) kun jij zelf de echte superheld uithangen. Ik zag in de speelgoedwinkel een vetgaaf masker van Spider-Man en ik heb deze gehad. Met dit elektronische masker, het Spider Vision-masker genaamd, voel ik mij echt een held. Ik kruip in de huid van Spider-Man, maar helaas… ik kan niet tegen de muren kruipen… wel kan ik met dit masker op laserstralen maken en vijanden uitschakelen. Ik maak er een groots spel van met mijn vrienden. We gooien met de schijven en de rode laserstralen vliegen om onze oren. We halen er een elektrisch actiefiguur bij en spelen stukken uit de film na. Echt gaaf. 

 

 

 

Spider Strike Figures Asst - Deze actiefiguren  van 10 centimeter hebben allemaal een accessoire (bijvoorbeeld een skateboard) dat via de Spider Strike-functie kan worden geactiveerd. Er zijn ook verschillende voertuigen verkrijgbaar zoals een motor met uitschuifbare wapens en een auto die zowel in een vliegtuig als in een trike kan veranderen.

Mega Blast Web Shooter and Glove - Deze kit met webvloeistof wordt aangeboden met een handschoen en twee busjes waarvan je eentje met water kunt vullen. Schiet de vloeistof met je handschoen af om, net zoals de echte Spiderman, prachtige spinnenwebben te maken!