Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Tem je draak…

Draken zijn cool. Zeker als je de film en de televisieserie ‘How To Train Your Dragon’ kent. En ik weet inmiddels dat draken te temmen zijn… Ik heb namelijk zelf een draak! Samen beleven we spannende avonturen en vliegen we door mijn slaapkamer. Okay, mijn draak (ik noem ‘m ook Toothless) wappert flink met zijn vleugels en ik laat ‘m door mijn kamer zweven. En duikvluchten maken…

Een draak temmen doe je zo

Wil jij weten hoe je een draak kunt temmen, check dan de volgende tips over hoe je vriendschap sluit met een draak:

• De draak wil graag aangeraakt worden, dat is voor hem het teken dat de mens zijn of haar angst heeft overwonnen.

• Laat de draak regelmatig vliegen. Ook dat vinden ze fijn.

• Behandel de draak als een mens.

• Vertel hem verhalen, zodat hij zich geaccepteerd voelt.

• De draak is volledig te vertrouwen als je op zijn rug mag meevliegen. 

 

 

 

In aanloop naar de film release van de nieuwe film ‘How To Train Your Dragon 2’, brengt Spin Master de coolste draken tot leven. Er zijn 25 verschillende soorten Mini dragons, 20 verschillende soorten Action draken en 13 verschillende soorten Power Dragons.

Stream een draak

Gaaf nieuwtje: Netflix wordt uitvoerend producent van alle nieuwe seizoenen van de alombekroonde tv-serie gebaseerd op het populaire Hoe Tem Je Een Draak. Hikkie, Tandloos en al hun vrienden van het eiland Berk zullen hun vleugels spreiden op Netflix als één van de Original-series voor kinderen.  Alle nieuwe seizoenen van de bekroonde serie DreamWorks Dragons zullen vanaf het voorjaar van 2015 beschikbaar zijn voor Netflix-leden in alle landen. De nieuwe afleveringen, gebaseerd op de DreamWorks-animatiehit  How to Train Your Dragon, overbruggen de kloof tussen de eerste speelfilm en het langverwachte vervolg, How to Train Your Dragon 2 dat deze zomer in de bioscopen te zien zal zijn. De tv-serie is doorweven met een verhaallijn en werkt in tandem met de speelfilms en de dvd-specials waardoor fans zich nog meer kunnen verdiepen in de drakentraditie. Vanaf het ontstaan van het nieuwe vliegpak van Hiccup en de geheimen van zijn draakmes, tot de ontluikende romance tussen de jonge Viking en Astrid, DreamWorks Dragons op Netflix verschaft kijkers waardevolle details van het grotere verhaal met de introductie van nieuwe draken, exotische oorden en onbekende werelden.