Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Magisch uitklapbaar

Toen ik las over de magische uitklapbare Tenkai Knights bouwstenen, bekend van de gelijknamige televisieserie op Disney XD, dacht ik even ‘sure’. Dat transformeren van figuren ken ik nou wel. Dát dacht ik dus tot ik de trailer zag. Kijk je even mee, door hier te klikken.

Magische bouwstenen

De actiefiguren verstopt in magische bouwstenen liggen nu in de winkel en ik heb mijn populaire tekenfilmhelden Tenkai Knights al mogen testen. Van klein en simpel tot groot. Echt gaaf hoe je in een paar stappen een Tenkai Knights bouwsteen kunt uitklappen tot een personage uit de serie. Voor de lol ging ik deze bouwstenen combineren met bouwspeelgoed van een ander merk… en yep, het past. Zo kan ik in mum van tijd alle scènes naspelen of zelf bedenken. In de serie zie je vier vrienden: Guren, Ceylan, Chooki en Toxsa. In het jaar 2034 belanden zij per ongeluk op Quarton. Op deze planeet vervormt alles. Wat blijkt? Het viertal is zichzelf niet meer. Ze zijn de legendarische robots Tenkai Knights geworden en heten nu Bravenwolf, Tributon, Lydendor en Valorn. De slechte legerbaas Vilius voert oorlog tegen de vier helden. Winnen van Vilius móet: het is de enige manier om Quarton en de aarde te kunnen redden!

Held of schurk

In totaal bestaat de collectie uit 42 verschillende figuren die veranderd kunnen worden naar onder andere de Tenkai Knights zelf of de schurk Vilius. Er zijn ook diverse speelsets zoals, de ruimteschepen en de stoere Tenkai Titans. Tenkai Titans zijn de grotere versies van de helden en schurken die nog meer mogelijkheden en krachten hebben. Heb je vier mini figuren verzameld, voeg ze dan samen met RoboFusion om een compleet nieuwe gadget te maken: een gigantisch, krachtig voertuig waarmee jij zeker de strijd kan winnen.