Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

AVI Vakantieboek

Ik ga op vakantie en neem mee… een doeboek.

Dat is fijn om in te bladeren tijdens de reis, maar zo’n doeboek neem ik ook mee als we op het terras zitten of als ik ’s ochtends vroeger wakker ben dan bekijk ik het boek in bed. Nieuw is Het Grote AVI Vakantieboek, deel 1. Ideaal dus als je net groep 3 hebt gedaan.
Lezen en spelen
Het Vakantieboek is op niveau AVI M3 en E3, dus eind van het schooljaar groep 3. Perfect om deze zomervakantie mee te nemen en nog eens wat te oefenen. Er staan leuke leesverhalen in, maar ook heel veel spelletjes, raadsels en zoekplaatjes. Wat je wel op reis mee moet nemen is een schaar en kleurtjes, want je kunt ook heel wat knutselen met dit boek. Vooral het memoryspel is leuk (maar de kaartjes moet je dus even uitknippen). Er is trouwens altijd wel iets gaafs in het Grote AVI Vakantieboek te vinden en dus zeker niet alleen maar ‘leren’.
Bekende kinderboekenauteurs en – illustratoren werkten mee aan dit boek: Jacques Vriens, Arend van Dam, Vivian den Hollander, Mirjam Mous, Marianne Busser & Ron Schröder en Janneke Schotveld.