Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Doen tijdens de vakantie… doeboek

Vakantie! Dat wordt weer heerlijk genieten. Al is de reis naar de vakantiebestemming soms wat (te) lang. Daar vinden we altijd wel iets op, van het eten van een broodje en snoepje op de achterbank tot een klein cadeautje uitpakken. Ieder jaar wordt er tijdens de autorit wel een doeboek uitgedeeld. Met zo’n vakantiedoeboek vol leuke weetjes, puzzels, experimenten, verhalen en spelletjes vliegt de reis voorbij en valt er op plaats van bestemming ook nog wat te doen.
LEGO Star Wars en LEGO Friends
Het lijkt wel of er ieder jaar nog meer keus aan doeboeken is. Dit keer hebben we gekozen voor een vakantiepakket voor Pien. Twee fijne doeboeken van LEGO Friends en LEGO Elves. Bij het boek van Friends is een LEGO-gitaar geleverd waar ze mee kan spelen. De strips in het boek worden ook zeer gewaardeerd. De meiden van LEGO Friends zijn gewoon leuk en dagen je in dit vakantieboek uit om te knutselen en spelletjes te doen.
Voor Mees ligt het vakantiepakket met 2 doeboeken klaar: LEGO Star Wars (met drie Lego-zwaarden) en Star Wars Poster doeboek. De Force is sterk in dit poster doeboek met helden en schurken uit Star Wars: The Force Awakens. Het zit vol met posters, stickers, puzzels en opdrachten.