Speelgoed

Chou Chou Birdies getest

Ken jij de mini Chou Chou Birdies al? Dat vroeg Gaaf voor Kinderen zich af en plaatste op Facebook een oproep wie deze poppetjes wil testen. Tjonge, wat veel reacties. Om meer meisjes een kans te geven, zijn er twee pakketjes aan reviewers gestuurd.

Schattig

Caitlin (5) mocht het Chou Chou poppetje Ruby testen. Zij laat weten: “Toen Caitlin hoorde dat ze het poppetje mocht testen zodat ze anderen kon vertellen of het leuk was of niet, voelde ze zich meteen erg verantwoordelijk en bekeek het doosje goed. Haar eerste bevinding was dat het doosje niet erg makkelijk open ging, dus tip 1 van Caitlin; houd een ouder bij de hand die je daarbij kan helpen! Eenmaal open was er meteen een nieuwe liefde gevonden. Poppetje Ruby was het nieuwe beste vriendinnetje van Caitlin en samen met Ruby’s kleine uiltje beleefden ze avonturen! Samen zijn ze naar het kasteel van koningin Elsa van Arendel geweest, de juice bar van Lego Friends en naar de race baan van haar broertje Tyler en zijn Cars. Zo af en toe moest het mutsje van Ruby af. Deze is van een stevig (maar wel wendbaar) plastic gemaak. Al met al heeft Caitlin nog steeds ontzettend veel plezier van het poppetje. Het is een stevig poppetje met een schattig uiterlijk dat menig kinderhartje zal veroveren.”

 

De aankomst van Vicky

Moeder Vanessa liet haar dochter Fay testen: “Bij het uitpakken van de mini Chou Chou Birdies doos, kwam Vicky te voorschijn. Een lief klein poppetje met haar uiltje. Onze dochter Fay is direct Vicky gaan voorstellen aan haar Barbies en onze zoon ging er vandoor met het uiltje. Vicky werd al snel de baby van Elsa en samen hebben ze de wildste avonturen beleefd. Het uiltje is echter in beheer gebleven van onze 2-jarige zoon. Aan het eind van de middag stelde ik mijn dochter nog de vraag wat ze nou van het Chou Chou poppetje vond. Ze vond hem wel leuk, maar het zou leuker zijn als dit poppetje een bedje enzo had. Na wat speurwerk op internet kwam ik inderdaad leuke accessoires tegen waaronder een bedje en een compleet Koekoeksklok-huis. Onze conclusie is dat het een leuk poppetje is en leuke aanvulling op de rest van de poppen.”

Koekoeksklok-huis

Het afzonderlijk verkrijgbare koekoeksklok-huis is een prachtig speelhuis voor de 12cm mini Chou Chou’s. Het huis heeft enkele bijzonder opvallende kenmerken. Wanneer de wijzers van de koekoeksklok op 10 uur worden ingesteld, komt de uil naar buiten als een echte koekoeksklok en opent de deur van het 2 verdiepingen tellende huis. Met een kleine handeling wordt de wijzerplaat omgetoverd in een gezellig balkon, welke de mini-bewoners via de ladder kunnen bereiken.

 

 

Wil jij zo’n avonturen beleven met een nieuwe mini Choud Chou Birdie? Deze schattige popjes hebben een eigen persoonlijkheid, unieke gezichtsuitdrukking en worden vergezeld door een uiltje.