Speelgoed

Unboxing L.O.L. Surprise

We zagen ze al in de speelgoedwinkel… De L.O.L. Surprise!™ (Lil Outrages Littles). Ze hebben wel wat weg van zo’n chocolade surprise ei. Je koopt de bol zonder te weten wat er in zit.
Thuis kan het grote uitpakken beginnen. Pien dot de unboxing van de L.O.L. Surprise! Ze pakt de groene bol eerst via een live stream op Facebook Gaaf voor Kinderen uit. We hebben meteen een hoop kijkers. Grappig dat die unboxing trend er inderdaad dus is. Omdat we twee bollen hebben ontvangen, filmen we de tweede keer hoe zij de L.O.L. Surprise! opent en plaatsen het op YouTube. Pien legt er uit hoe zij de verrassingsbol opent én wat zij er van vindt.


Wat is het?
Het is verzamelspeelgoed met verrassingselementen. Pien pakt de verrassingsbol uit door de plastic rits van de bol te halen. Er komt een velletje stickers tevoorschijn. De volgende laag wordt verwijderd, en zo gaat ze wel zeven lagen door. Om eerlijk te zijn vindt mama het wat veel plastic afval. Natuurlijk is het grappig om de spanning bij het uitpakken op te bouwen, maar dit is wel heel veel plastic verspilling. Pien maakt het natuurlijk niets uit en zij blijft openen tot ze weet welk poppetje in de verrassingsbol zit. Er zit van alles in: schoentjes, stickers, een kledingstuk, een flesje en natuurlijk het poppetje zelf. De plastic bol zelf is te gebruiken als (zwem)bad en als je een hengel aan de bol maakt is het zelfs een handtas. Echt veel speelplezier dus.
In totaal zijn er wel 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid. Pien heeft Fancy, een roze poppetje met een kroon en Super B.B. met een cape en roze haren. Ze is er heel blij mee en doet ze met beleid in bad waar ze al snel ontdekt dat de poppetjes kunnen plassen na het geven van de fles. Conclusie: het uitpakken is gaaf, er zijn veel speelmogelijkehden en het gevoel om te gaan verzamelen is meteen gewekt. Nu maar hopen dat vriendinnetjes ook lol krijgen in de unboxing van L.O.L. Surprise! en dat er dubbele poppetjes in omloop komen om te ruilen.