Gaaf voor Kinderen

Spokenjagers in de bios

Ken je het boek Spokenjagers, van de Duitse schrijfster Cornelia Funke? Wereldwijd verkocht zij meer dan 20 miljoen boeken… en van dit boek is nu een spookachtig, spannende film gemaakt. Spokenjagers draait sinds 15 februari 2017 in de bioscoop en is een groot succes.
De film
Het verhaal gaat als volgt: De elfjarige Tom is nogal bang aangelegd en juist hij ontdekt in de kelder een spook. Niet zomaar een spook, maar een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij heet Hugo en  doet geen vlieg kwaad. Het enige wat Hugo wil is terug naar zijn spookhuis en daar moet Tom hem bij gaan helpen. Het avontuur kan beginnen! Ze ontmoeten een gevaarlijke Oude IJsgeest en de professionele spokenjager Hetty. Je zit werkelijk soms op het puntje van je bioscoopstoel zo spannend is Spokenjagers. Of je rolt van die stoel af van het lachen.
Deze familiefilm is geschikt vanaf 6 jaar.
 
 
 
Gaaf om te weten
Acteur Tygo Gernandt heeft de stem ingesproken van Hugo het spook. Tygo: "Er is niets mooier dan in de huid van iemand anders te kruipen. Hoe bizar cool is het om het spookje Hugo te mogen vertolken! Ik ben heel trots dat ik hem mag spelen. I love Hugo!"