Gaaf voor Kinderen

Groots Telekids Familie Feest tijdens Pinksteren 2017

Alle fans van Ernst en Bobbie, Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™ , Fien & Teun, Wardo Wonder,  Jul & Julia, Raak!, Assepoester of Sneeuwwitje opgelet… Tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni 2017 komen al deze sterren samen tijdens het Telekids Familie Feest!
Tijdens dit concert geniet het hele gezin van verschillende optredens van veel  bekende TV-helden. En nog gaver… Vóór- en ná het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes. Natuurlijk zijn er ook meet & greets. Om alvast iets van de sfeer te proeven, kun je de Youtubelink tv-spot alvast bekijken.
Gaaf voor Kinderen mag van Van Hoorne Entertainment 2x 2 kaarten voor Telekids Familie Feest weggeven!
 
Groots maar intiem
Het Telekids Familie Feest richt zich op gezinnen met kinderen vanaf twee jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Drie dagen lang worden dagelijks drie concerten gehouden. Per concert kunnen 3000 tot 3500 gasten aan het evenement deelnemen, hierdoor behoudt het evenement een intieme sfeer, maar met een grootse uitstraling. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kunnen de gasten zich vermaken op het Telekidsplein, waar diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn. En wat heel bijzonder is: de fans kunnen hier na afloop van de show  al hun idolen in het echt ontmoeten tijdens uitgebreide Meet & Greets!
 
Ook kan men na afloop nog uitgebreid nagenieten op het boerderijplein waar kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het boerderijplein is de hele dag geopend.
 

Maak kans op twee kaarten!
Laat in een reactie op Facebook Gaaf voor Kinderen weten welke tv-bekendheid die aanwezig is bij het Familie Feest jouw favoriet is.
Of laat voor 15 mei 2017 je antwoord achter op het formulier.
 

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.