Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Kekke kindersieraden

 
Al van jongs af aan is Pien – ze is nu 10 jaar – bezig met zichzelf mooi maken. Als kleuter en peuter deed zij dat met prinsessenjurken, liefst met een muiltje met hak aan haar voeten. Een diadeem in het haar en de look was perfect. Vanaf een jaar of acht werd vooral belangrijk dat haar blonde haren goed in model zatten en greep ze regelmatig naar de make-updoos. Daar zijn duidelijke afspraken over gemaakt, want madam ging liefst iedere dag met opgemaakte ogen naar groep 4. Grappig om te lezen, maar in de praktijk echt niet zo leuk.
Op feestdagen mag er mascara en lipgloss op, verder moet ze even wachten (of bij hele speciale dagen helpt mama haar met de make-up).

Hoog blingbling gehalte
Als make-up dus niet mag, dan ga ik mijzelf anders versieren. Dat moet Pien toen gedacht hebben. Ze deed een greep in haar hartvormige doos met sieraden. Van zelfgemaakte (loom)armbanden tot kettinkjes met een half hartje (de andere helft heeft haar bff). Ze ging zich dus versieren met sieraden. Toen ze acht was kochten wen een setje mooie kindersieraden, met een hoog blingbling gehalte. Blauwe vlinders met glinsterende steentje. Een ring, ketting en oorbellen. Pien droeg ze met veel plezier. Maar nu ze een tiener is, blijkt het setje niet meer stoer genoeg. Nu kijkt ze naar allerlei sieraden: van horloges tot oorbellen en van armbanden tot kettinkjes. 
 
Oorbellen, armbanden en hangers
Pien valt nu voor pareloorbellen voor kinderen, een armbandje met sterretje of een hangetje aan een ketting in de vorm van een hartje en een zilveren P. Sieraden met je naam vindt ze nu ook te gek. Tof dus dat Tanja, de creatieve eigenares van Kaya Sieraden, nu een naamketting voor kleine dames maakt. Hartstikke hip!

Ook super gaaf zijn de sieraden met vingerafdruk. Wauw, dat is uniek... eigenlijk heel gaaf voor mama

Kinderoorbellen per seizoen
Als we het dan toch over kekke kindersieraden hebben, dan moeten we toch echt de kinderoorbellen van Kayasieraden.nl noemen. Er zijn altijd thema oorbellen per seizoen, zoals Pasen en Kerstmis. Pien heeft al diverse zilveren oorbellen met een fantastische seizoensafbeelding! 

Nu met Kerst voor de deur zien wij weer geweldig leuke oorbellen voor kinderen (deze moeder vindt ze ook leuk) van een kerstboom of hangertjes van de kerstman. Dat wordt weer moeilijk kiezen!

Gelukkig geldt die fijne kortingscode nog! Met de code gaaf15% krijgen lezers van Gaaf voor Kinderen 15% korting op de bestelling. Je vult de code bij je winkelwagen in.