Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Chaotische zomer

altaltalt

Wat heb ik een zin in het voorjaar. Niet alleen omdat de kou (en sneeuw) dan weg is, maar ook omdat ik zoveel te gave kleding spot. Bij het Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order bijvoorbeeld. Zij bestaan dit jaar 5 jaar en dat wordt gevierd met een kleurrijke zomercollectie en een speciale jubileumactie.

Mix en match

Voor meiden zijn er te gekke jurkjes in diverse kleuren en vrolijke printjes, coole rokjes, trendy shirts, prachtige jasjes (die a-symmetrische is gaaf) en bolero’s, een jumpsuit, haarbanden en kekke tassen. Werkelijk heerlijk om online te snuffelen tussen die te gekke kledingstukken op www.chaos-and-order.com.  De kledingstukken kun je natuurlijk eindeloos mixen & matchen.

Voor boys zie ik kleurrijke t-shirts, sweat pants in diverse kleuren, long sleeves en schitterende boxershorts. Over die boxershorts gesproken… deze vallen in de jubileumactie, net als de haarbanden. Check hiervoor gauw de webshop van Chaos-and-Order. Oh ja, bij elke aankoop, zowel via de webshop als in de winkel, krijg je een hip armbandje.

Shop by Outfit

Nieuw op de website en echt onwijs handig is de 'shop by outfit' functie. Prachtige setjes en kekke kleuren zijn hier al bij elkaar geshopt. Ik zie een gave set met een vrolijk jurkje met zomers gele legging en haarband. Voor mijn broer een knalgroene short met leuke long sleeve. En nog veel meer... zelfs schitterende kleding voor mama, maar dan heet het merk Miss Chaos.