Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Vrolijk, kleurrijk en comfortabel

Ik houd van vrolijke kleding. En dan bedoel ik ook vrolijk! Veel kleur, gave printjes, anders dan anders. Ik heb een kast voor prachtige jurkjes, kleurrijke leggings, kekke rokjes, grappige bolero’s en shirts. Oké, ik moet bekennen: plus drie broeken. Ik ben niet zo dol op broeken, vandaar. Tot ik die supercoole yoga-broek van Maxomorra zag. Die lijkt mij zalig zitten en die funny libelles op een groen stofje vind ik super leuk. Trouwens, dit Zweedse merk heeft allemaal leuk printjes, vaak met dieren. Een beetje retro design, maar gaaf! Bovendien, eco en heel comfortabel.

Hup, bestellen en testen. Het elastiek aan de bovenkant draagt comfortabel en de elastieken randen onderaan de broekspijp maken de broek heel grappig. Ik spring me suf op de trampoline en geniet van mijn broek. Wauw, ik ben om… ik ga misschien wel vaker een broek dragen!

Over Maxomorra

De vraag naar milieuvriendelijke kleding neemt nog steeds toe en is in 2013 verdubbeld ten opzichte van 2012. Verantwoord produceren krijgt ook in de kledingindustrie steeds meer aandacht na de ramp in Bangladesh. Het GOTS certificaat garandeert niet alleen een gif-vrij productieproces, maar ook veilige en ethische arbeidsomstandigheden voor de fabrieksarbeiders. Sinds 2013 is Maxomorra de trotse drager van het GOTS certificaat. Trots omdat dit keurmerk zeer streng is en aan nog geen handvol kinderkledingmerken in Europa is uitgereikt! De collectie is te vinden op www.maxomorra.com