Gaaf voor Kinderen

80 jaar familiepretpark… en dus feest

Familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn bestaat in 2016 maar liefst 80 jaar. Dat wordt gevierd! Ook voor de jongste kinderen. Zo is er de nieuwe Berenboom. Het huis van Baba en Bella beer. Iedere dag kunnen kinderen het berenstel ontmoeten en een handje geven. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!
Dreumesland
Dreumesland is een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Naast het bezoekje aan De Berenboom kunnen kinderen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, rijden in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen.

AFGELOPEN!

Op zaterdag 23 april opent Avonturenpark Hellendoorn de nieuw gebouwde Berenboom voor de twee populaire beren. Gaaf voor Kinderen zoekt een familie met jonge kinderen om de Berenboom en Dreumesland te testen en een verslag over te schrijven.

Kunnen jullie zaterdag 23 april naar Avonturenpark Hellendoorn om de Berenboom, Dreumesland en nog veel meer uit te testen?

En wil je daar dan een verslag van minimaal 200 woorden over schrijven en 4 foto's waarop de kinderen lekker spelen beschikbaar stellen? Dit publiceren wij dan op Gaaf voor Kinderen.

Wie wil? Wij hebben 4-5 toegangskaarten voor deze speciale opening.

 

Vul dan uiterlijk 20 april 2016 tot 20 uur het formulier in en laat weten wat de leeftijden zijn van de kinderen die mee gaan.