Gaaf voor Kinderen

Hindernissen in Linnaeushof

Het nieuwe speelseizoen loopt tot 23 oktober 2016 en Europa’s grootste en leukste speeltuin is er helemaal klaar. Zo is het dak van de binnenspeeltuin vernieuwd en staat in de verkeerstuin nu een speelrestaurant waar kinderen met hun fietsjes door een heuse drive-in kunnen rijden. Het grootste nieuws is de nieuwe coole hindernisbaan van twintig meter lang, speciaal ontworpen en gebouwd voor Linnaeushof. Jongens en meiden van acht t/m twaalf jaar moeten het parcours met onder meer een evenwichtsbalk, draaischijven en een wipwap zo snel mogelijk afleggen. Met een tijdwaarneming kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen. De hindernisbaan is een sportieve uitdaging die behendigheid vereist, maar ook zeer veilig is.

Veilig speelplezier
Linnaeushof heeft ruim 350 attracties en speeltoestellen. Europa’s grootste speeltuin is daardoor een waar speelparadijs voor  kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn niet alleen de nieuwe, twintig meter lange hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase. Linnaeushof is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. www.linnaeushof.nl

 

De winnaar van de 2 kaarten via Facebook heet: Lenny Van De Weteringh Zwijnenburg:  “Dit is echt iets voor mijn zoontje! Hij wordt volgende week 1 jaar en vindt het heerlijk om te glijden, schommelen en op de wip te zitten!”