Gaaf voor Kinderen

Dolfje Weerwolfje en Halloween in de Julianatoren

Alle fans van Dolfje Weerwolfje opgelet… De familiemusical is komende tijd te zien in de Julianatoren. Is dat even gruwelijk gaaf! Zo combineer je een dag vol van attracties, spelen en shows met de musical van Dolfje Weerwolfje. En het wordt nog spannender, want de Julianatoren is omgetoverd in Halloween-sfeer.
3x per dag
De musical, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon, is van 15 t/m 30 oktober (m.u.v. 24 oktober) drie maal daags te zien in het Apeldoornse pretpark. De musical gaat natuurlijk over Dolfje. Dat lijkt een doodgewone jongen van bijna zeven… maar op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert... In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart...Dolfje is een weerwolf!
Griezel catwalk
De populaire musical Dolfje Weerwolfje is onderdeel van het complete Halloween programma in de Julianatoren. Bezoekers kunnen mee doen aan de griezeltocht waarbij zij zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in zullen moeten. Nieuw dit seizoen is de griezel catwalk. Bezoekers kunnen in hun Halloween outfit meelopen op deze catwalk en maken kans op fantastische prijzen! Natuurlijk breng je een bezoek aan de Grote Spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.
De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. De entreeprijs bedraagt € 22,50 p.p. en online via www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.