Gaaf voor Kinderen

K3 komt naar Plopsa Indoor Coevorden!

Groot nieuws voor alle K3-fans. De drie meiden komen naar Plopsa Indoor Coevorden. In de herfstvakantie, op maandag 17 oktober 2016 geeft K3 een spetterende liveshow in het mooiste indoorpark van Nederland!
Zingen en dansen
“We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits!”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Trek dus allemaal jullie kleurrijkste danskledij of regenboogjurkje aan en kom mee zingen en dansen! Wij kijken er alvast naar uit!”
Nadat K3 zes weekends het beste van zichzelf hebben gegeven in de Belgische Plopsa-parken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maken Hanne, Klaasje en Marthe dit weekend voor het eerst hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Op maandag 17 oktober trakteren ze alle bezoekers op een daverende liveshow.

 


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen vindt dit gaaf en mag 2x een duo-ticket voor 17 oktober in Plopsa Indoor Coevorden weggeven!

 
De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via www.plopsa.nl. Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoorattracties én het optreden van K3.
Opgelet: Op 15 & 16 oktober is Plopsa Indoor Coevorden reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.
 
Maak kans op een duo-ticket op  17 oktober 2016 in Plopsa Indoor Coevorden.
 
Kom Gaaf voor Kinderen in social media volgen: klik hier voor Facebook en hier voor Instagram.
 
Laat hieronder je gegevens achter en noteer jouw favoriete liedje van K3.
Je kunt tot 14 oktober 2016 meedoen.
De winnaars hebben mail gehad. Zij heten M. van Dijk uit Alphen aan den Rijn en Y. van Oosten uit Heinekenzand. Gefeliciteerd!