Gaaf voor Kinderen

Party Piet Pablo presenteert Het Mega Sint Spektakel

Het was half oktober 2016, de Julianatoren was volop in Halloween-sfeer, en wij ontmoeten Party Piet Pablo in het Jul & Julia Theater. Deze Piet was speciaal die dag uit Spanje over gekomen om te vertellen over het Mega Sint Spektakel. Party Piet Pablo gaf een persconferentie, samen met mevrouw Suikerspin, waarin hij niet alleen zijn nieuwe single ‘De Sinterklaas en Pieten Jump’ liet zien (klik hier voor onze video), maar ook een duet met Love Piet zong. En het gave… hij verklapte dat hij verkering aan Love Piet wil graag vragen tijdens Het Mega Sint Spektakel. Dat wordt feest!
Het Mega Sint Spektakel
De populaire Party Piet gaat dus megashows in Nederland geven. Logisch, want hij heeft al meer dan 50 miljoen Youtube views. En het bijzondere… Voor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark Julianatoren haar deuren in de winter. Party Piet Pablo huurt het Apeldoornse pretpark exclusief af om op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel plaats te laten vinden. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van voorstelling en op het park zijn natuurlijk veel Pieten om een handje te geven, je mag Amerigo aaien, kun je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er fantastische meet & greets met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet. Het is een dolle boel, want je kunt ook naar de Pietendisco of de Dansschool show. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een grandioos uitzwaaifeest.


Onze dag in de Julianatoren was heel gezellig. De kinderen gingen op de foto met Party Piet Pablo en Love Piet, we snoepten al van de pepernoten en na nóg een rondje in het Spookslot en in het Reuzenrad reden we aan het eind van de dag weer naar huis. Met natuurlijk al een planning in onze agenda voor Het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren.
Ondertussen worden de danspasjes van alle grote hits van Party Piet Pablo flink geoefend, van de Pieten Vibe tot de Sint Shake en van de Pieten Stijl (de Nederlandse Gangnam Style) tot de nieuwste hit De Sinterklaas en Pieten Jump.


Mini-serie
Speciaal voor dit spektakel is in samenwerking met de Julianatoren ook een mini-serie met Party Piet Pablo, Love Piet, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld welke vanaf november te zien is op www.facebook.com/julianatoren.
Meer informatie over de Julianatoren is te vinden op www.julianatoren.nl