Gaaf voor Kinderen

Linnaeushof, Europa ’s grootste speeltuin

Wij vinden het een bijzonder idee dat wij hier in Nederland de grootste speeltuin van Europa hebben. De Linnaeushof in Bennebroek claimt deze titel en wij weten één ding heel zeker… je kunt gaaf spelen bij Linnaeushof. Juist ook voor ouders is het er leuk omdat er ruim driehonderdvijftig speeltoestellen tijdloos en dus herkenbaar zijn.
Hier spelen kinderen nog écht
De ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen, waarbij het gebruik van de eigen energie en de eigen fantasie voorop staan. Zo zijn er kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest. Naast moderne en vernieuwende items zijn er op verschillende plekken in de speeltuin recent ook enkele nostalgische speeltoestellen neergezet. Wie herinnert zich niet de ouderwetse schommelschuitjes? Of wat dacht je van die leuke familieschommel waar iedereen tegelijkertijd op kan zwieren en zwaaien. Oud speelplezier in een modern jasje, iedereen voelt zich hier kind!
50 jaar
Linnaeushof bestaat inmiddels ruim 50 jaar en is altijd trouw gebleven aan dit concept van actief vermaak. Tegelijkertijd hebben vele ontwikkelingen er voor gezorgd dat het aanbod van speeltoestellen en voorzieningen ook blijft aansluiten bij de huidige normen en vooral wensen van de bezoekers. Door goed na te denken over thematisering en het belang van het rollenspel dat kinderen graag spelen is de beleving nog groter geworden. Daarnaast wordt er geleidelijk ook meer ruimte gecreëerd voor interactief spelen. Door toestellen te plaatsen die gebruik maken van moderne technologie ontstaat er een nieuwe variatie op het traditionele spelen.