Gaaf voor Kinderen

Lego, Lego en nog eens Lego…

Heerlijk, de herfstvakantie is in zicht. Vakantie! En wat kun je gaan doen in die vakantie? Yes, naar LEGO World. Dompel je een dag lang onder in Lego, Lego en nog eens Lego…
Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, van 18 tot en met 24 oktober 2017.
Dit jaar vinder er weer een heleboel bijzondere activiteiten plaats. Zo kun je de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang gaan bewonderen en autofanaten gaan naar de presentatie van de LEGO McLaren racecar. LEGO Friends meiden zich wanen in winterse sferen en zo van de ijsberg naar beneden glijden!

Draak en Batman
Ben je fan van geprogrammeerde robots of wil je wel eens douchen onder een straal  van LEGO steentjes? Dit en nog veel meer kun je beleven tijdens een dagje Lego World.
Voor echte bouwers… je kunt meebouwen aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog.
 Wat je ook niet mag missen, is de levensgrote Draak waar stoom uit zijn neus komt en die een indrukwekkend geluid maakt. Tenslotte kunnen de bezoekers van LEGO World hun minifigurenomruilen in de ruilhoek en er kan ook een LEGO Batman film in de bioscoop bekeken worden. 
 
Gave weetjes:

Wist je dat er ruim 23 vrachtwagens richting LEGO World rijden die samen meer dan 14 ton aan LEGO steentjes vervoeren?
Wist je dat er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken per dag worden gebouwd tijdens dit evenement?
Wist je dat er aan het einde van zo'n dag meer dan 100 mensen nodig zijn om alle bouwwerken weer af te breken?
Wist je dat er meer dan 40 miljard LEGO minifiguren zijn ontworpen wat hen de grootste populatie van de wereld maakt?
Wist je dat je met LEGO alles kunt maken? Zo kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!
 
 
LEGO World is dan ook hét perfecte familie uitje tijdens de herfstvakantie! De toegangsprijs van dit gigantische LEGO evenement is 19,50 euro waarbij kinderen tot 2 jaar gratis mee naar binnen mogen.
 
Ook belangrijk tegenwoordig… de hashtag is #LEGOWORLD2017