Gaaf voor Kinderen

FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival


Alle voetbalfans opgelet! Er komt een gaaf voetbal evenement aan… Zaterdag 7 juli 2018 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste voetbalfeest van Nederland plaats: het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Deze dag is speciaal gericht op jongens en meisjes tussen de zes en veertien jaar. 

Voetbal tricks
Op het sportieve festival kunnen kinderen meedoen aan diverse wedstrijdvormen en nieuwe tricks leren. Er zijn veldjes uitgezet waar aankomende sterspelers hun voetbalkwaliteiten en trucs kunnen perfectioneren. Ook is er beach soccer, levend tafelvoetbal en nog veel meer. Bij de Fun Games kunnen jongens en meisjes het opnemen tegen eDivisie-spelers, de gamers van de Eredivisieclubs. Daarnaast zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop en is het KNVB Straatvoetbal NK 4x4 te zien.
Het voetbalfestival staat dus bol van gave voetbalactiviteiten. Je kunt hier o.a. je favoriete helden ontmoeten, zoals spelers en trainers uit de Eredivisie en bekende YouTubers. Ontmoet Raoul de Graaf (FC Roelie), Robbie van de Graaf (LuckyGraafNL) en Koen van Heest (DNPNL) van de YouTube-groep De Bankzitters. 

De Derde Helft
Terwijl de kinderen zelf op pad zijn, hebben ouders, trainers en begeleiders de mogelijkheid lekker te ontspannen in de “Derde Helft”, dé voetbalkantine waar ze onder het genot van een kop koffie naar de meest spectaculaire doelpunten aller tijden kunnen kijken of gezellig een potje kunnen darten.
FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival
Meer informatie over alle activiteiten, bekende voetballers en YouTubers is te vinden via www.voetbalfestival.nl.
 
Praktische info:
FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival  zaterdag 7 juli 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Openingstijden: Zaterdag 7 juli van 10.00 - 17.00 uur
Toegangsprijzen: Kinderen van 6 t/m 14 jaar: * - * Kinderen tot 6 jaar mogen (onder begeleiding van een volwassene) gratis naar binnen.
Dagkaart  €14,00
Bezoekers vanaf 15 jaar: Dagkaart  €10,50

Klik op ‘wat is er te doen?’ op www.voetbalfestival.nl