Gaaf voor Kinderen

Voor luxepaarden!

Wij vinden het gaaf om bij de boer te logeren. Dan bedoelen wij, slapen bij een boerderij in bedrijf, maar dan wel een beetje de luxe van thuis. Dus eigenlijk in een accommodatie met een fijn bed, bank, stoelen, keukentje en badkamer. Die luxe hebben wij vorige jaar ondervonden in onze luxe lodgetent van Farmcamps bij Stolkse Weide. Wij hadden er een fantastische midweek bij de boer.
Luxepaarden
Net op het moment dat ik onze vakantieperiodes aan het overdenken ben, plopt er een nieuwsbrief van Farmcamps in mijn mailbox. Ze hebben (weer) iets nieuws, en wel exclusief voor luxepaarden. Ik voel mij aangesproken, zeker door de woordspeling en lees verder. Wat blijkt, Farmcamps heeft naast de al luxe tenten de beschikking over omgebouwde paardentrailers mét privé badkamer. In die trailer bevinden zich een ligbad en douche. Heerlijk! Bekijk die foto’s eens, dat is toch geweldig. Ik zie mij al liggen in die paardentrailer, genieten in het warme bad terwijl ik over het weiland kijk en boerderijdierengeluiden op de achtergrond.

Paardentrailer
De luxe paardentrailer, ook wel de Hooi Hooi Badtrailer genoemd, staat op enkele boerderijen en heet FarmCamps Ranchtent. Je kampeert in de luxe ranchtent met bedden, toilet, eettafel, zithoek en keukenblok (mét Illy espressomachine) en naast je verblijf staat een trailer met badkamer. Geniaal idee zo’n omgebouwde paardentrailer.
Uit ervaring weet ik dat onze kinderen zich meer dan uitstekend vermaken bij de boer en ook met de andere kinderen in de Farmcamps tenten. Extra gaaf is de grote speelgoedkist in de glamping accommodatie. Altijd een hit! Ik weet het wel… ik ga snel verder surfen om te kijken waar ik deze zomer een ranchtent met Hooi Hooi badtrailer bij Farmcamps kan boeken.