Gaaf voor Kinderen

Kamperen in Bretagne

Na onze zomervakantie in Frankrijk, in Bretagne om precies te zijn, heb ik voor Eurocamp een blogtekst geschreven. Lees je mee: Bretagne is bijzonder mooi, het weer niet áltijd.

Okay, we hadden dan redelijk wat regen tijdens deze vakantie. Ik kan toch heel wat voordelen van kamperen in Bretagne opnoemen. Zeker als we het over camping Les Mouettes. Want jee, wat hebben wij er ook genoten. Van de ruime plekken, van het zwemparadijs (zowel binnen- als buitenzwembad), van de speeltuinen, van de andere campinggasten (veel gezellige mensen en een mooie mix aan culturen), van het gemak van de supermarkt met verse croissantjes, van het restaurant met lokale lekkernijen, van de ijssalon, van het voetbalveld… en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan heb ik het nog niet eens over de omgeving. Want serieus, Bretagne is bijzonder mooi.


Na regen, komt…
Als het regent in je vakantie dan is dat op zich niet erg, als het een dag duurt. Of twee. Maar niet langer! Wij hadden meer dagen regen, maar maakten er het beste van en gingen er op uit. Naar het nabijgelegen Carantec om over de regionale markt te wandelen, naar St. Pol de Leon en Roscoff (hier komt de ferry vanuit Engeland aan, waardoor het er druk kan zijn, maar zeker ook gezellig) en we konden een dagtrip naar Brest maken.

Vakantie vieren
Toch zijn wij doordat we in een stacaravan van Eurocamp verbleven ook echt wel relaxt op de camping gebleven.

Eindelijk tijd om te lezen!

Om te lummelen en te luieren.

Kortom, vakantie vieren.

 

Meer lezen over deze vakantie?

Klik dan door naar

Zwemmen op de camping en

Kind fotografeert de camping