Creatief

Het nieuwe tekenen

In het bericht van Bruynzeel staat: “Met het nieuwe kinderkleur concept van Bruynzeel wordt kleuren & tekenen pas écht leuk! Breng jouw tekeningen tot leven!” Maar hoe? Dat heeft Gaaf voor Kinderen getest. Het was even een klein uitzoekklusje, maar als je eenmaal weet hoe je met de doos met kleurpotloden of waskrijt te werkt moet, is het supergaaf! Dit is dé wisselwerking tussen papier en digitaal.

Kleuren en tekenen

Net als heel veel andere kinderen vind ik het heerlijk om achter de iPad wat te gamen of oefenprogramma’s te doen. Hierdoor vergeet ik nogal eens om gewoon potloden en papier te pakken en lekker creatief bezig te zijn. Als ik mijn doos potloden weer in the picture heb, ben ik daar tijden mee zoet. Nu ik de PC en tablet kan combineren met tekenen, heb ik echt het kleuren van de toekomst ontdekt. Het is een kwestie van de Bruynzeel App downloaden en de verpakking Early Learning, Essentials of Creatives in te scannen. Zo gepiept. De wereld komt meteen tot leven met de bijbehorende figuren: Fuzzy, Chip, Starlight, Blossom en Storm. Ik volg een tekenles en zet met de instructie een eerste streep op papier. Dit scan ik vervolgens en even gebeurt er niet veel. Ik pak opnieuw een blanco stuk papier, teken de gekromde streep met waskrijt en scan opnieuw. Kijk, nu komt Fuzzy tot leven en loopt er op de tablet een rups door mijn scherm. Cool. Dit maakt het alleen maar dat ik meer wil tekenen. Als ik lekker wil kleuren type ik dat aan en kan ik een prachtige kleurplaat downloaden en uitprinten (regelmatig komen er nieuwe lessen en kleurplaten online). Dit is echt een aanvulling op tekenen en kleuren.  www.bruynzeel.nl 

 

 

De drie series bestaan uit potloden, stiften en waskrijt. Er is veel diversiteit in verpakkingen. Gaaf voor Kinderen mag van verpakkingen met 24 potloden verloten.  

Bruynzeel-sakura introduceert het kleuren van de toekomst. Het kleuren van de toekomst leert kinderen op een leuke manier omgaan met de digitale wereld en stimuleert tegelijkertijd de fijne motoriek en creativiteit. Het laat het kind op papier tekenen en kleuren, terwijl het ook bezig kan zijn met de tablet. Superleuk en leerzaam!

Download de Bruynzeel App voor iOS of voor Android via www.bruynzeel.nl.