Creatief

Versieren met Gel-a-Peel

Al eerder lieten wij weten dat Gel-a-Peel Gaaf is voor kinderen, wij vinden zelf sieraden maken met de speciale gel een succes. Gezellig samen of alleen knutselen.
En dan nu… meer Gel-a-Peel creaties met de Fashion Maker! Tijdens het jureren in de vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2017 viel deze set ons al meteen op. Met de gekleurde gel kun je nu nóg meer moois maken. Van sieraden tot ontwerpen op textiel. Dat laatste is nieuw voor ons en dat maakt Gel-a-Peel nu  nog interessanter. De set is genomineerd in de categorie 8 & 9 jaar en wij zijn enthousiast en willen verder testen. We vragen  dus een verpakking aan bij het pr-bureau voor een review van Gel-a-Peel Fashion Maker.
Veel sjablonen
In de Gel-a-Peel Fashion Maker set vinden wij 24 te gekke sjablonen waarmee je bijzondere creaties kunt maken. We pakken de bijzondere tube (exc lusief voor deze set) met zwart met parelglans gel en maken eerst voorzichtig een nieuw setje oorbellen. Dit kennen wij nog uit de eerder sets. Dus nu op voor het fashion werk, textiel versieren. We zetten de vijf tubes in de standaard, leggen onder ons werkblad de mouw van een t-shirt… we beginnen voorzichtig. We kiezen een sjabloon met een cupcake.

Gel aanbrengen
Het is niet zoals bij armbandjes maken dat je heel voorzichtig de gel in een vorm knijpt. Nu mogen we gewoon de gewenste kleur gel in de holte van het sjabloon spuiten. Je kunt de kleuren ook mixen. Dan ga je met de wisser over de gel en het sjabloon heen. Zorg dat het hele sjabloon is gevuld.
Dan verwijder je het sjabloon en tadaaaa: het figuur is op het textiel gedrukt. Nu komt het belangrijke klusje, of beter gezegd géén klusje: laat je ontwerp drogen.
Terwijl de gel cupcake droogt, pakken we gewoon een ander sjabloon en de accessoirespullen voor een tasje. We gaan een vlinder op het textiel maken, met goud en lila. Wauw, ook deze lukt prachtig. Nu wordt het echt een kwestie van lang laten drogen!

We maken nog een setje oorbellen in dezelfde kleur. En vooruit, ook een armband. Het wordt weer een hele sieradenlijn, nu compleet met t-shirt en tasje. De tubes zijn hierna gelukkig nog niet leeg, dus we kunnen een andere keer verder ontwerpen.

Als alles goed droog is kunnen we ons werkblad schoonmaken met de wisser, de gel laat gemakkelijk los. De sieraden halen we met de spatel voorzichtig los. De armband is goed gelukt, de oorbel kan nog wat extra versteviging gebruiken, dus daar gaat nog een kloddertje gel op. Het sjabloon op het t-shirt is te gek en het tasje is ronduit gaaf.

Gaaf voor Kinderen geeft de Gel-a-Peel Fashion Maker set een 9.
Vloggers OnneDi en Sheling Beauty zijn trouwens ook fan van de Gel-a-Peel Fashion Maker

Ook gaaf!
Gel-a-Peel accessoireset met 3 tubes gel die veranderen van kleur
Bij de Gel-a-Peel set krijg je 3 tubes gel die van kleur veranderen: van prinsessen roze naar hip paars, van zonnegeel naar koningsblauw en van funky perzik naar roodbruin. 
Met meer dan 16 ontwerpvoorbeelden, ontwerppunten (rondje, ster, hark), geltray, spatel, doorzichtig tekenvel, accessoirespullen en schoonmaakgereedschap maak je je eigen originele creaties. Met de geltray en spatel maak je vormen en juwelen en met behulp van de accessoires creëer je geweldige oorbellen.
Steel jij de show met je originele kleurrijke ontwerpen?

Met Gel-a-Peel kun je laten zien wie je bent via je eigen creaties! Creëer trendy sieraden en lifestyle-accessoires in heel veel kleuren!
 
Wij halen ook inspiratie uit de online filmpjes. Klik op de video's.