Creatief

Glitteren en schitteren!

In de test: Glitza Star Fairy.
Onze 9-jarige Pien heeft er op Facebook Gaaf voor Kinderen en livestream-vlog over gemaakt. Kijk zeker even met haar mee hoe zij glittertattoos maakt op haar telefoonhoesje en Smappy lunchtas.
Schitteren
Het Glitza-concept werkt heel eenvoudig. Knip uit het vel met figuren de gewenste afbeelding. Haal het witte papier van het plastic en plak voorzichtig vanaf het doorzichtige vel de afbeelding op een glad oppervlak. Wrijf er even over en kijk dan of de afbeelding van het plasticvel af is, op jouw ondergrond. Dan aan de slag met het kwastje en glitters. Deppen maar. Blingbling. Je blaast de resterende glitters weg en tadadaaa… schitteren met je glittertattoo.

Elfjes en sneeuwvlokken
Zoals gezegd testen wij het pakket Star Fairy waar 80 figuren in zitten. Dat klinkt als veel, maar er het zijn twee vellen met vooral veel kleine sterren en sneeuwvlokken. De elfenfiguren zien er overigens erg mooi uit. In de verpakking zitten drie kleuren glitters, zilver, paars en blauw. Plus een kwast. Kortom, de verpakking oogt groot maar de inhoud is klein (en redelijk prijzig).
Pien vindt de glittertattoos zo mooi en leuk dat de afbeeldingen er doorheen vliegen en dan is 80 stuks zo op. Haar conclusie: Glitza glittertattoos zijn gaaf maar er mogen wel meer plakafbeeldingen in de doos.
 
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Pien plakte glittertattoo ’s op de plastic waterkan, telefoonhoesje, lunchtas, arm, maar wat ook een gaaf idee is… plak een glittertattoo op je voetbal, etui, schrift of zelfs op je kast of bed.

Er zijn heel veel verschillende afbeeldingen in het assortiment van Glitza.
Het ‘Little Love’ pakket heeft een verzameling aan hartjes.
De ‘Cutie Bow’ heeft strikjes en ‘Sweet Butterfly’ vlindertjes.
‘Star Fairy’ heeft diverse elfjes en sterren / sneeuwvlokken.
Bij deze pakketten heb je de keuze tussen twee versies: 50 of 80 ontwerpen.
Het ‘Mandala Oriental’ pakket telt 100 coole mandala’s.