Creatief

Nagels lakken, nieuwe stijl

Nagels lakken anno 2018. Onze 9-jarige test met plezier de Nail-a-Peel Deluxe Kit. Dit is een nagellak kit waarmee kinderen leuk hun nagels kunnen versieren, zelfs in 3D.


Ontwerpen
Pien opent de verpakking Nail-a-Peel nagelset Deluxe, wat zoals bijna bij ieder stuk speelgoed lastig gaat. Er moet een schaar aan te pas komen, want alles zit stevig in de verpakking vast. Ze haalt acht tubetjes met een zwarte dop uit de doos en de nagels. Hoe moeten we te werk? Daarvoor is een instructie bijgesloten, waar niet heel veel info op staat (wel wat tekeningen hoor) dus we gaan gewoon van start met ontwerpen.
De Peel siliconen kennen we van eerdere Gel-a-Peel producten, dus met die ervaring vult Pien de ontwerpsjablonen. Een eenhoorn, bloemen, hartjes, een ananas, van alles. De gekleurde gel komt niet heel makkelijk uit de tube en dat frustreert wel een beetje. Dus, goed knijpen en dan worden de sjablonen toch goed gevuld. Dan is het een kwestie van lang laten drogen en daarna op je nagels plakken.


Nagelschijf
Er zitten ook 60 nep-nagels op een schijf bij. Deze kun je met de bijgeleverde kwastjes insmeren en ook laten drogen. Pien probeert alle siliconen kleuren uit en strooit er ook meteen wat glitters bij. Er zijn namelijk twee tubes met glitter. Ondertussen filmen we het live op Facebook Gaaf voor Kinderen (klik om te kijken).
Alles moet goed drogen, daar zit de truc, maar tegelijk ook een beetje jammer dat het project niet meteen kan worden afgerond.
Het is de bedoeling dat de gedroogde Nail-a-Peel van de nagelschijf en uit het sjabloon wordt gehaald en dat je het op je nagels plakt. Het zal even oefenen zijn want bij ons is het resultaat niet meteen in prachtig 3D. Toch is het een leuk product om mee bezig te zijn! 


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft een Nail-a-Peel set weg! 


Maak kans op  Nail-a-Peel nagelset Deluxe.
Vraag: welke kleur nagellak vind jij mooi? En hoe zou jij de Nail-a-Peel nagels graag dragen?

Het pakket gaat naar:

Manon uit Deurne