Gaaf voor Kinderen

Alle kinderen naar buiten!

Yesss, naar buiten met die kinderen. Dat is niet alleen wat deze moeder denkt als we het boek ontvangen, de kids zelf roepen het ook! Op de voorkant van het natuuractiviteitenboek Alle kinderen naar buiten! zien ze dieren, maar ook spelende en springende kinderen. Tijd om er op uit te gaan dus, mét dit boek onder de arm.
Hoe laat je kinderen kennis maken met de natuur?
Een mooie start is natuurlijk om gewoon een wandeling in het bos te maken. Maar dat vinden ze al snel ‘saai’.

Heel anders wordt het met dit boek erbij. Er staan veel weetjes in, maar vooral ook activiteiten en doe-dingen. De natuur wodrt één grote speeltuin, het ideale ontdekkingsparadijs.

Dit boek nodigt kinderen, (groot-) ouders, juffen & meesters uit om daar creatief gebruik van te maken met natuuractiviteiten voor kinderen voor elk seizoen! Vol inspiratie om te spelen, knutselen, voelen, ontdekken, zien, bouwen, ruiken, speuren én koken. Ook zijn er veel zoekkaarten in het natuurboek te vinden, zoals voorjaarsbloeiers, paddenstoelen, tuinvogels, strandvondsten, schelpen, vissen, eetbare planten, pootafdrukken, poep, braakballen. Reken maar dat die laatste twee voor veel hilariteit zorgen.
Meer weten? Bij het boek van www.knnvuitgeverij.nl hoort ook een website: www.allekinderennaarbuiten.nl