Gaaf voor Kinderen

Op blote voeten…

Een uitstapje in tijden van Corona is ingewikkeld. We hebben een intelligente lockdown in Nederland en dus kunnen sommige dingen wel, mét de juiste maatregelen in acht genomen. Woon je in de buurt van Brunssum? Dan kun je naar het BloteVoetenPark. Klinkt zalig.
Exclusieve wandeling
In de meivakantie kun je een exclusieve wandeling bij het BloteVoetenPark reserveren. Met de speciale maatregelen geniet je als gezin, koppel of individu op een veilige manier van een wandeling op blote voeten. Geniet van de lente en reserveer jouw exclusieve blotevoetenwandeling!


Sandra van het BloteVoetenPark vertelt ons: “Nadat we 27 maart ineens toch niet open mochten, hebben we nu wel definitief groen licht gekregen om met speciale maatregelen vanaf woensdag 29 april open te gaan! Natuurlijk gelden er diverse regels (zie hieronder). Kom lekker op blote voeten wandelen… weet je dat op blote voeten lopen gezond is en bijdraagt aan een goede weerstand?”


Hoe werkt het?
• Entree BloteVoetenPark Brunssum is alleen mogelijk met vooraf online gekochte tickets via www.blotevoetenpark.nl 


• Per dag zijn er 40 plekjes. Nadat je jouw ticket online gekocht hebt, ontvang je een link waarmee je jouw dag en tijdstip kunt reserveren.


• Enkel gezinnen, koppels of individuen hebben toegang tot het BloteVoetenPark. Groepen zijn voorlopig nog niet toegestaan.


• Vanaf 29 april is het park dagelijks open van 10:00 tot 18:00 uur. Je kan je plekje tot 17:00 uur reserveren.


• Er zijn diverse coronamaatregelen van kracht waardoor het BloteVoetenPark veilig te bezoeken is. Lees deze maatregelen vooraf goed door en houd je hieraan voor jouw en onze veiligheid.