Gaaf voor Kinderen

Purely Pampering-lijn

alt

 

Wat ik – en Dove – onder verwen jezelf verstaan? Onder andere de Purely Pamerping-lijn. Koester een moment voor jezelf. Ontspan! Onder de douche bijvoorbeeld. De nieuwe producten van Dove zijn een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt. En ze ruiken… heerlijk! Oké, zelf moest ik even wennen aan de geur van sheaboter & vanille, maar de douchecrème kokosmelk met jasmijnblaadjes was bij mij meteen raak. Zalig! En nu lees ik waarom ik die jasmijnblaadjes zo prettig vind: De intense geur van jasmijnblaadjes heeft een kalmerende en ontspannende werking op de geest en geeft een vredig gevoel”, beschrijft Dove. In combinatie met die kokosmelk, één van de best bewaarde beautygeheimen, met unieke/natuurlijke verzorgende ingrediënten is dat perfect.

 

 

 

 

alt

Voeden en verzorgen

De sheaboter is een natuurlijk vet, onttrokken aan de noten van de sheaboom, een typische Afrikaanse savanneboom. Sheaboter staat bekend om haar verzachtende eigenschappen en bevat essentiële vitamines die je nodig hebt voor een zichtbaar mooie, gladde en zachte huid. Sheaboter smelt bij lichaamstemperatuur en dringt snel door in de huid. In combinatie met de warme geur van vanille harmoniseert en kalmeert de geest. Wow. En dan voedt en verzorgt de douchecrème natuurlijk ook nog. De Dove Purely Pampering-lijn bevat net zoals de andere douchecrèmes van Dove de nieuwe NutriumMoisture™-technologie, waarmee je de huid optimaal kunt voeden en verzorgen. De unieke combinatie van hydraterende ingrediënten verrijkt met huideigen lipiden wordt in de huid opgenomen, om deze te voeden tijdens het douchen.

Gaaf voor Mama heeft 5x een setje van deze twee Dove Purely Pampering producten weggeven. Winnaars: Stephanie, Shari, Diana, Marcia en Ellen.