Gaaf voor Kinderen

Dé basis

alt

Natuurlijk weet ik dat ik mijn gezicht tweemaal per dag moet reinigen… het schiet er alleen nogal eens bij in. Vooral ’s ochtends. Maar nu ik de set van hannah Hydrofiel Reinigen heb getest ben ik om en volg ik keurig alle stappen om een schone gezichtshuid te krijgen. Dus, een zorgvuldige tweedagelijkse reiniging. Eén van de belangrijkste basisstappen qua verzorgingsritueel. Gebruikte ik voorheen nog wel eens schuimende reinigers of producten op basis van alcohol, met als gevolg dat mijn huid juist tijdens het reinigen flink kon uitdrogen. Nu gebruik ik de lijn van hannah® met twee uiterst milde, zogeheten ‘hydrofiele’ reinigingsproducten. Resultaat: een gezichtshuid die in alle zachtheid optimaal is ontdaan van make-up, te veel talg en andere onzuiverheden. Gaaf, en wel in twee opzichten!
Hydrofiel reinigen
Even een kort lesje van hannah®: ‘Hydrofiel’ reinigen houdt in, dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder echter te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een heel milde, zachte en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hydrofiele reinigingsproducten zorgen ervoor dat de natuurlijke huidbarrière intact blijft en laten de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aanvoelen. Binnen de lijn van hannah® is er een keuze uit twee hydrofiele reinigers: een zuivere, frisse en zachte huid dankzij hannah® Cleansing Milk; een schone én heldere huid op een ‘groene’ wijze dankzij hannah® Clear Cleansing Oil; verfrissende en zuiverende Sensitive Skin Lotion en een nog intensiever resultaat met een warm microwave kompres. Wil je meer over deze producten weten? www.huidcoach.nl

Gaaf voor Mama mag 2 sets van hannah Hydrofiel Reinigen weggeven met daarin: 1x hannah Cleansing Milk (50 ml), 1x hannah Clear Cleansing Oil (50 ml), 1x hannah Sensitive Skin Lotion (50 ml) en 1x Microwave Kompres. Carlijn en Miriam hebben gewonnen.