Gaaf voor Kinderen

Sfeervolle candlebags

alt

Een gezellig sfeertje in en om het huis… heerlijk. Nu de herfst in aantocht is, geniet ik daar ook weer van. Kaarsje aan, of openhaard. Oké, het is even omschakelen na die lekkere warme zomeravond met prachtige candlebags op de buitentafel en in de tuin. Candlebags? Ja! Ken je die al? Een absolute must have. Ik shopte ze bij de webwinkel www.sfeerhof.nl. Ik geniet eerlijkgezegd al van de sfeer op die site. Moeilijk kiezen uit al die verschillende en handgemaakte candlebags. Onderin de candlebag gaat wat zand of steentjes, wordt een waxinelichtje geplaatst, daarna nog even aansteken en voilà ...  een gezellig sfeervol licht wordt verspreid.

Candlebags

In de zomer of winter, binnen of buiten ... overal zorgen de candlebags voor gezellige sfeer. Deze lichtzakjes hebben een modern Zweeds design, strakke vormgeving, zijn gemaakt van brandvertragend, biologisch afbreekbaar papier en kunnen zonder problemen opnieuw worden gebruikt. Er zijn drie maten small (5 x 5 x 5 cm), medium (10 x 10 x 13 cm) en large (15 x 15 x 26 cm). Naast de grootte van het zakje, zijn alle cijfers, lettercombinaties, tekens en letters van het alfabet te bestellen, zodat je ook zelf een woord of zin kunt vormen. Op de website van Sfeerhof.nl worden geregeld nieuwe designs getoond en kunnen ideeën worden opgedaan voor het vormen van een leuke combinatie.

De candlebags komen vooral tot hun recht als er meerdere zakjes tegelijkertijd naast elkaar worden gebruikt en zijn uitermate geschikt op evenementen zoals verjaardagen, bruiloften, kerst en oudjaar of op Valentijnsdag. Leuke voorbeelden zijn de combinaties ‘just married’ of ‘@home’, welke zijn te bestellen via de webwinkel.

Gaaf voor Mama geeft namens Sfeerhof.nl een setje candlebags weggegeven. Je maakte kans op deze mooie prijs… surf naar Sfeerhof.nl en vul op het formulier in welke lettercombinaties jij gaaf vindt. Meer winnen? Kijk bij Gratis producten voor Vrouwen