Gaaf voor Kinderen

Ontspan!

alt

Soms is het best lastig om echt voor jezelf te kiezen. Even ‘me-time’ en relaxen. Ik doe dat niet vaak, maar als ik het dan doe, dan doe ik het goed. Bijvoorbeeld een hele dag ontspannen in de sauna, inclusief fijne massage en lekker eten. Kost wat, maar dan heb je ook wat! Roep ik altijd. Ook in tijden van ‘crisis’ ja! Maar, Gaaf voor Mama maakt het jou nu extra fijn. Je kunt namelijk het Zwaluwhoeve Fruity Afternoon arrangement winnen. Zalig een dagje samen met vriend of vriendin chillen en genieten van dit prachtige wellnessresort in Hierden.


Dit kon je winnen:

alt

Fruity Afternoon t.w.v. €52,95

Maak gebruik van alle saunafaciliteiten van Wellnessresort de Zwaluwhoeve, uitgebreid lunchbuffet en geniet ‘s middags van een Yoghurt Fruit Delight! Ontvangst vanaf 09.00 uur bij de Zwaluwhoeve. Indien u voor 10.00 uur arriveert bij de Zwaluwhoeve ontvangen wij u graag met een kopje koffie of thee. Gebruik van alle saunafaciliteiten tot 23.30 uur. Vrij gebruik van scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional. Vrij gebruik van de zuiverende Salounge ruimte. O.b.v. beschikbaarheid deelname aan één van de zes opgietingen. Uitgebreid lunchbuffet
(inclusief koffie/thee/melk en karnemelk) en Yoghurt Fruit Delight. Geniet ’s middags van een heerlijke Yoghurt Smoothie  geserveerd met diverse soorten vers fruit. Dagelijks geldig t/m 31 maart 2013. (Badjas en handdoek zijn te huur en slippers te koop. Exclusief reserveringskosten en eventuele toeslagen.)

Maak kans op dit heerlijke dagje weg. Vul op het formulier in waarom jij zou moeten winnen. Je kunt tot 20 oktober 2012 meedoen. Meer winnen? Kijk bij Gratis producten voor Vrouwen. De winnaars zijn reeds op de hoogte!