Gaaf voor Kinderen

Go Fresh!

Zo halverwege de zomer voelt mij huid steeds schraler. Trouwens, dat heb ik ook in de winter. Vandaar dat ik geniet van goede huidverzorgingsproducten. Ik geef toe, ik ga altijd af op de geur. En ik houd erg van vijgen en granaatappels… dus valt de nieuwe Dove Go Fresh mij direct op.  Deze douchegel combineert drie eigenschappen waar elke lichaamshuid  direct van opknapt: voeding, hydratatie en heerlijke verfrissende geuren. Na de Go Fresh Restore douchegel pak ik de bodylotion en deo. Wauw, wat een zalige geur in de badkamer.

Deze nieuwe Go Fresh douchegel heeft een friszoete geur van blauwe vijgen gemixt met de opwekkende geur van oranjebloesem – een soothing aroma, voor zowel lichaam als geest. Dankzij het voedende NutriumMoisture™ complex van Dove voelt de huid na het douchen zacht en verzorgd aan en krijgt ze zowel direct als op langere termijn een mooiere uitstraling. Na deodorant en douchegel is er vanaf nu ook een verfrissende Go Fresh Pomegranate bodylotion op basis van het diepwerkende voedende DeepCare™ complex. De exotische geur van granaatappel en citroenverbena - die bekend staan om hun gezonde eigenschappen– zorgen voor een verkwikkende bodyboost. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Dove een fijn pakketje van twee Go Fresh producten weggeven.

Er zullen op 1 september drie winnaars geloot worden. 

 

Maak kans op twee Go Fresh producten. Vul voor 5 september op onderstaand winformulier een naam in van een ander Dove product. Je vindt de productlijn op de website van Dove. Meer winnen? Kijk bij Gratis spullen voor Vrouwen.