Gaaf voor Kinderen

Extensions

Een enorm bos haar op je hoofd. Prachtig! Nou, dat kan nu dus best gemakkelijk. Met KILLON, een stoer en onderscheidend hair extensions merk. Je ‘clipt’ het zo in. Wedden dat je haar daarna ‘danst’. Ik ontving een bos 'real hair' om te testen. Ik heb dit KILLION haar van 40 centimeter lengte bekeken, gevoeld, maar niet gebruikt... ik heb namelijk rood haar en ik ontving een pakketje met zwart haar (kleur 1B). Heb jij zwart haar en wil jij wel graag deze prachtige KILLION Clipin Extentsions testen? Ga mij dan volgen op Facebook en laat daar een bericht achter waarom jij graag wilt winnen.

Er zijn Clipin Extensions van synthetisch haar en 100% echt haar. Ze komen uit India en zijn remy gesorteerd. Dit houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of knopen. Daarnaast geeft het een mooie en glanzende haarbos.

De Clipin extensions van KILLON worden in verschillende vormen, maten en kleuren geproduceerd. Een set met 21 klipjes kost € 34,95. www.killonbeauty.com