Gaaf voor Kinderen

Geef een freelancer cadeau…

Ik ben zelf zzp-er, freelancer… give it a name! Ik vind het heerlijk. Daarom vind ik het initiatief van Jo Cadeau waarschijnlijk ook extra leuk. Het is een super concept! Jo: “We toveren zelfstandig ondernemers om in een cadeaubon. Zo krijgen zij meer werk, geven we een boost aan de lokale arbeidsmarkt en krijgt de ontvanger een uniek talent cadeau. De cadeaus lopen uiteen van een 'urban birding tour' met vogelaar Jacob, een uur klussen van klusjesman Bas tot een museumrondleiding van kunsthistoricus Esther.”

Origineel cadeau

Zoek je voor de komende tijd dus een echt origineel cadeau… surf dan zeker even naar JoCadeau.nl. Ik vind het handig dat je bijvoorbeeld op bedrag kunt selecteren. Zo kijk ik in de categorie € 25 en zie dat je hier al een workshop haken, buikdansles voor 2 personen of stoelmassage kunt kiezen. Enig! Je kunt trouwens ook selecteren op stad/regio of categorie. Ik surf dus nog even verder naar een bedrag van € 75. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een gezinsrondleiding in een museum krijgen/kopen of opruimadvies krijgen. Zelf heb ik een oogje op de cadeaubon van Bart. Je kunt met hem een kinderfeestje in het bos of een bosbeleving ondernemen. Ik vind het een origineel cadeau om te geven en te krijgen.  

JO Cadeau is een sociale en duurzame onderneming. Weg met de trow-away-culture! Het geld dat wordt besteed aan cadeaus gaat niet naar spullen, maar direct naar talentvolle freelancers.