Gaaf voor Kinderen

Tijd voor jezelf

De feestdagen komen dichterbij. Staat jouw agenda ook alweer helemaal vol gepland? Plan dan eens een dagje TWM in. TWM staat voor Time With Myself en als je dit in jouw agenda schrijft, dan weet je dat je hier niets anders mag plannen. Je hebt ook een verklaring voor anderen, want je moet jezelf natuurlijk deze tijd wel gunnen.

Is jouw kast winterproof?

Op dit moment kun je alles doen wat je wilt! Je kast opruimen, jawel de winter is hier, je hebt warme truien en vesten nodig. Misschien wil je de laatste trends volgen en ga je opzoek naar een nieuwe leren rok met een Miss Etam kortingscode of zoek je een mooie sjaal bij jouw nieuwe winterjas? Neem eens de tijd om alles op de orde te brengen en jouw wensen te vervullen.

Investeer jij in je eigen dromen?

Als je TWM vaker in je agenda zet, kun je tijd investeren waar het nodig is. Denk bijvoorbeeld aan jezelf ontwikkelen door het lezen van een marketing boek of het volgen van creatieve cursus. Als moeder neem je af en toe een stapje terug en investeer je in je eigen dromen, want niet alleen die van jouw gezin zijn belangrijk. Naast het consumeren van media, is het ook leuk om iets te creëren.

Weet jij wat relaxen is?

Soms zijn er van die momenten dat je even niet weet wat je wilt doen. Bedenk dan dat er meer dan genoeg mogelijkheden zijn! Neem een bad, luister naar muziek, bezoek het bos, lees iets grappigs, dans als je alleen bent, maak een tekening, schrijf een dagboek, eet je maaltijd in stilte, koop bloemen. Er zijn meer dan genoeg dingen om jezelf in een fijne stemming te brengen. Geniet van het moment!