Gaaf voor Kinderen

Relaxen in de badkamer

Moe… dat ben ik. Als mama van een gezin met twee jonge kinderen van 7 en 4 jaar plus een puppy en een papa die regelmatig op zakenreis is. Is het gewoon druk. Dat maakt niet uit, want het is ook heel gezellig. Maar soms… ben ik dus gewoon moe. Dan ben ik toe aan een warm bad, omringd met een fijne geur. Lavendel of patchouli. Heerlijk. Ik pak dan mijn favoriet Kneipp product en gebruik dat royaal. Ook onder de douche trouwens, want in zo’n fijne geschenkset zitten vaak douche- en/of lichaamsverzorgingsproducten.

Kneipp Filosofie

Ik lees graag meer over een merk en dus bekijk ik in een bad vol geurige grapefruit geuren de filosofie van Kneipp. al ontstaan in 1892 onder leiding van Sebastian Kneipp. Volgens hem waren lichamelijk en geestelijk welzijn belangrijke voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven. Om dit te bereiken zijn 5 elementen essentieel: stromend water, planten en kruiden, beweging, voeding en balans tussen lichaam en geest. Kijk, daar heb ik wat aan. Relaxt stap ik de badkamer uit en geniet nog meer van het leven. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama heeft van Kneipp 4 prachtige geschenksets ontvangen om onder de lezeressen te verloten. 

 

Maak kans op een mooie geschenkset van Kneipp. Surf naar pagina van Kneipp en bekijk daar de geschenksets. Welke zou jij graag winnen? Vul dit voor 15 januari in op het winformulier en wie weet win jij… Meer winnen? Kijk op www.gratisvoorvrouwen.nl