Gaaf voor Kinderen

Hier word ik vrolijk van!

Oké, het woord ‘bloemetjesjurk’ doet mij even aan mijn oude omaatje denken. Maar eenmaal een klik op het prachtige YouTube-filmpje van Tante Betsy gegeven te hebben is mijn beeld van een bloemetjesjurk compleet anders. Hier word ik vrolijk van! Wat een leuke trailer van het merk Tante Betsy, happiness in a dress. Veel jurken hebben een bloemenprintje en dat geeft ze een aparte look. Heel gaaf! Wat een mooi beeld ook, met die gezellige (en lekkere!) cupcakes en potje thee.

Bloemen

Ik vrees dat het weer moeilijk gaat worden om te kiezen… die leuke rode met roze bloemen of toch liever meer blauwtinten. Op de Facebook pagina van Tante Betsy verklapt ‘tante’ dat het zwarte jurkje met bloemenprint en rits over een paar weken zal arriveren. Deze jurk is wel al te zien in het filmpje. En bij deze besluit ik: Dit moet hem worden voor mij! Wat een gave jurk.

Welke kies jij?

Wat nu het allerleukst is van deze kleurrijk voorjaar/zomer collectie van Tante Betsy! Ze geeft via Gaaf voor Mama een jurk weg. Welke zou jij dan kiezen??

Gaaf voor Mama mag van Tante Betsy een jurk weggeven. 

 

Wat moet je doen om te winnen?

Heel simpel… surf naar www.tantebetsy.com en bekijk de jurkjes. Vul voor 20 februari op onderstaand winformulier in welke jurk jij graag zou willen winnen.

Surf naar www.gratisvoorvrouwen.nl voor meer gave prijzen.

Powered by BreezingForms