Gaaf voor Kinderen

Today I feel...

Zelf was ik al positief verrast over de bijzondere geuren van Hema. Een leuk concept ook de ‘Today I feel eau de toilette’. Dat ‘today’ kun je letterlijk nemen… want voor iedere stemming is er wel een geurtje ontwikkeld. Want de ene dag spray ik graag met een frisse geur en de andere dag meer bloemig. Dit concept slaat en is nu ook nog eens beloond met een Award. HEMA ‘Today I feel eau de toilette’ heeft namelijk een Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Best Fragrance Woman Mass. De Beauty Astir Awards zijn de meest prestigieuze beautyprijzen die jaarlijks worden uitgereikt door leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten in ons land.

Uit het juryrapport:

HEMA Today I feel… : “HEMA doet ’t ineens zó goed op beautygebied! Eerst al de opening van een waanzinnige beautystore in Amsterdam, waar je hebberig wordt van het gigantische make-up assortiment. En nu zijn er ook nog mooie geuren bij gekomen. Knap hoe HEMA ook haar succesformule (betaalbare kwaliteit & herkenbaar design) weet door te vertalen naar deze HEMA parfumcollectie. Ze zijn zeker ook anders dan een doorsnee budgetgeur. Leuke namen, frisse flesjes, fijne prijsjes – en je kiest niet op geur, maar op gevoel.”

Dreamy,  Energetic, Marvelous, Passionate of Strong, in welke mood ben jij? Met het nieuwe assortiment kies je dus een eau de toilette die bij je stemming past. Daarom heeft HEMA niet één maar vijf geuren ontwikkeld met een van de grootste parfumhuizen. Van sportief tot romantisch, van zwoel tot energiek. De eau de toilettes zijn opgebouwd uit een topnoot, middennoot en basisnoot. Hierdoor komen er tijdens het dragen steeds weer verrassende geurnoten tevoorschijn. Complexe geuren, die dankzij het hoge percentage parfumolie lang bij je blijven. Met een bijpassende foaming douchegel en bodylotion creëer je een complete geurbeleving.