Games / DVD's

Huisdiergeheimen

Wij vinden het zo’n grappige vraag: Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Het antwoord hierop is te zien in de film Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets). De komische film is nu op dvd en blu-ray verschenen.
Avontuur
Dat de film populair is blijkt wel uit het top 3 lijstje van Bol.com. “Finding Dory, Huisdiergeheimen en De GVR zijn de populairste kinderfilms die worden gevraagd op dvd.” Vraag blijft, wat doen huisdieren als ze alleen thuis zijn? Dát kun je zien in de film… Ga mee op avontuur met de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.
Extra gaaf
Wij hebben de dvd bekeken en daar staan gave extra’s op. Huisdiergeheimen spelen wij eerst in het Nederlands af, maar de film is ook hilarisch leuk in het Vlaams. De DVD bevat ook de Engelse en Franse versie.

Als bonusmateriaal bekeken wij: De Mensen Achter Huisdiergeheimen, Dieren Kunnen Praten: Ontmoet de Acteurs, Alles Over de Huisdieren, Haarstylist van de Honden, Het Beste van Sneeuwbal.