Gaaf voor Kinderen

Op blote voeten

Dresscode: blote voeten. Dusss, uit die schoenen en sokken en go! Het heet niet voor niets het BloteVoetenPark. En het mooie… dit is dé wandelbeleving voor jong en oud!
Wandeling op blote voeten
Het is best een beetje spannend om op je blote voeten de natuur in te gaan. Maar in Brunssum in het BloteVoetenPark is alles gericht op deze dresscode. Op voor een avontuurlijke wandeling door de natuur. Vier uitdagende kilometers via spannende hindernisbanen over de vijver,  je balans zoeken op de evenwichtsbalken, de modder tussen je tenen door voelen komen in het modderbad of speel in de vernieuwde speelcirkel. Oh ja, zie je een hindernis niet zitten… geen punt! Je kunt er gewoon langs lopen, op naar het volgende onderdeel.
Vooral kinderen vinden het grappig om met blote voetjes te ervaren: de bosgrond, kriebelend gras, warm zand, zacht verend mos, houtsnippers, boomstammen, modder, water, kiezels, dennenappels en nog veel meer…
In het bos
Het BloteVoetenPark ligt in een prachtig bos wat meteen als parasol bij zowel regenachtig als zonnig weer fungeert. Aan het eind van het pad kun je de voeten weer schoon wassen en even afdrogen (als je zelf een handdoek meeneemt). en om je voeten na ze te wassen te kunnen drogen. Om daarna misschien nog wel even lekker te relaxen en te genieten van een ijsje of kop thee bij het restaurant.
 
NIEUW! Speur op blote voeten naar de uitgang van het spannende doolhof. Wijst je dikke teen je naar de juiste weg?

Meer informatie: www.blotevoetenpark.nl