Speelgoed

Disney prinsessen in vrijetijdskleding

Weet jij hoe een prinses er uit ziet als zij gewoon thuis op de bank aan het chillen is? Wij nu wel, want Hasbro laat met de Disney Comfy Squad poppen zien wat Elsa en Anna of Belle en Merida dragen in hun vrije tijd.
Wij houden er van! Prinsessen in vrijetijdskleding. Eigenlijk iets heel gewoons, toch? Als Disney prinses wil je er niet altijd super chic bij lopen. Maar heb je er ooit over nagedacht wat Jasmine of Rapunzel dragen als ze naar de sportschool gaan of met vriendinnen gaan spelen?

Stralende prinsessen
De Disney prinsessen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook sterke karakters en veel gevoel voor humor. In hun avonturen stralen ze en komen dromen uit. Een voorbeeld voor kinderen.
Dit najaar introduceert Hasbro vier bijzondere en moderne poppenseries van Disney Princess!
De relaxte Comfy Squad, de fashionable Style serie, de grappige verzamelpoppetjes van Disney Comics en ….. de zingende poppen Elsa en Anna uit Frozen2.

Relaxte outfit
Voor ons springt de Comfy Squad poppenserie er uit. Zo gaaf dat we nu zien hoe Disney prinsessen er in hun meest relaxte outfit uitzien. Dat zagen we al een beetje in de bioscoopfilm Ralph Breaks The Internet. Op deze fantastische film zijn de poppen dan ook gebaseerd.

Speel met de poppen zelf avonturen na en bewonder de fashiondolls in hun comfortabele kleding. Per verpakking tref je twee prinsessen: Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Belle en Merida, Jasmine en Aurora, Elsa en Anna en Rapunzel en Tiana.

 

De prinsessen in hun comfy legging, een cool sweatshirt, huispak, superstretch jeans of een geinige tanktop... daarin zal menig meisje zich wel herkennen. Wegdromen bij prinsessenkleding kan altijd nog.