Gaaf voor Tieners

Shinen met Kerst

Voor alle tienermeiden… Tijdens een feestje – en dus tijdens Kerstmis en Oud en Nieuw – wil je shinen, toch? Vraag onder de boom make-up met een glittertje. Want, glitter, glinstering, sterrenstof – Kerstmis is magisch! Metallic en glitter zijn een must tijdens de feestdagen, want er bestaat niet zoiets als teveel glamour op al de aankomende kerstfeestjes. De essence Trend Edition “from santa with love” heeft alles wat je nodig hebt voor een prachtige look: van gezichts- & bodyhighlighters tot een oogschaduwpalet en nagelstickers met een kerstachtig design.


Ogen en nagels
Het eyeshadow palette telt 12 hoog gepigmenteerde tinten. Van een zachte perziktint tot een speels roze tot een intens rood-bruin, van mat tot metallic tot glazend en super glinsterend – met deze prachtige tinten van het oogschaduwpalet kun je verschillende looks en effecten op de ogen creëeren. Ho, ho, ho… gepresenteerd in een leuke envelop, kreeg dit product de naam Express delivery from the north pole.
Dan de essence nagelstickers in de schijnwerpers. Iedereen kan een nagelspecialist zijn en de nagels met kleine sterren of kerstbomen versieren, bovenop je nagellak. Hoe het heet? Ho-ho-home for Christmas.
Let it glow!
In de stemming voor wat meer glamour op je huid? Geen probleem met de gezichts- & lichaamshighlighter! Voor een wow-effect.