Creatief

Maak modieus slijm

 

In 2018 hebben we al eens een machtig mooi Glam Goo pakket met modieus slijm uitgetest. Nu mogen we aan de slag met het Zeemeerminnendromen-pakket.

Een magisch pakket met twee draagbare slijmaccessoires zoals het officieel wordt genoemd. Wij noemen het gewoon een gaaf kettinkje (eigenlijk een choker) met een grote schelp en een zeemeerminnenring met parel. Nu komt het… die parel en schelp ga je zelf vullen met prachtig slijm.


Aan de slag dus met modieus slijm en accessoires.


Op Facebook heeft onze Pien destijds in een video laten zien hoe zij het slijm maakt. Klik op haar vlog.

 
Sieraden maken

Het themapakket Zeemeerminnendromen  van Glam Goo™ is compleet dus je kunt meteen aan de slag met mengen van glitters, slijmdecoraties, glanspoeder of sprankels. Je kunt het slijm gewoon met je handen kneden. Wellicht lijkt het eerst wat plakkerig, maar het is even wennen.


Ziet jouw slijm er mooi uit? Vul dan voorzichtig je accessoire.

In ons geval de schelp en parel. Wauw!


Er is ook een themapakket Galactisch glitterpakket, met  een hemelse halsketting en galactische ring. Alle slijmpakketten werken hetzelfde, je pakt de kant-en-klare doorzichtige slijm en gaat het versieren met de bijgeleverde sprankels, poeders, geuren etc. Daarna vul je het modesieraad met jouw unieke slijm.